Stichting Vrienden van de Magnuskerk

De stichting is onafhankelijk en niet kerkinhoudelijk gebonden.

Voorzitter: Klaas Wildeboer, tel:0592-541219

Penningmeester/secretaris, Paul Brood, tel 0503135187

De Stichting stelt zich ten doel (overeenkomstig haar statuten):

Bankrekening van de stichting Vrienden:
NL64 RABO 0302930000 Rabobank Noord- Drenthe te Zuidlaren.

Deze stichting is de moederstichting van de Stichting 'Etstoel'. www.etstoel.nl en de culturele werkgroep 'Muziek in Anloo'.

Alle bestuursleden van de stichting verrichten hun werkzaamheden om niet.

Adres: Kerkbrink 1, 9467 PH Anloo.

Muziek in Anloo

Muziek in Anloo is de culturele werkgroep van de Stichting. Zij organiseert de concertserie 'Muziek uit Anloo' en de promenadeconcerten op woensdagmiddagen in de zomermaanden. Jaarlijks wordt een concertprogramma samengesteld.

Voorzitter: Martin Panman

Inlichtingen: Doewe Kraster of Martin Panman, e-mail info@magnuskerk.nl. tel. 0598-619786; 0598630424

Stichting Etstoel

Rechtszitting